joi, 23 aprilie 2015

Gloves in a Bottle

RO
Imi place sa acord atentie ingrijirii mainilor mele, asa ca am intotdeauna cu mine o crema de maini, oricat de mica. De-a lungul timpului am incercat diverse variante, mai mult sau mai putin eficiente. Nici una nu m-a impresionat, insa, ca produsul revolutionar despre care vreau sa va vorbesc astazi.
Remediile traditionale pentru tratarea pielii uscate sunt cremele care contin agenti de hidratare, in incercarea de a suplini actiunea uleiurilor naturale ale pielii. Studii recente au demonstrat, insa, ca acest lucru poate avea efecte nocive asupra pielii, determinand-o sa produca mai putina hidratare naturala chiar acolo unde aceasta este esentiala: sub stratul exterior al pielii.
Gloves in aBottle este o lotiune de protectie care se absoarbe rapid in piele si care patrunde in straturile de suprafata ale pielii creand un strat de protectie, indepartand substantele iritante si mentinand hidratarea naturala din acestea. Ideala pentru pielea uscata, nu se ia la spalat, dar se desprinde in mod natural, odata cu exfolierea celulelor pielii. Se recomanda reaplicarea o data la patru ore, pentru o protectie continua. Mai mult decat un produs cosmetic, aceasta lotiune este recomandata de o gama larga de profesionisti in domeniul sanatatii, avand rezultate notabile in tratarea pielii uscate, crapate, a hiperkeratozei, dermatitei, psoriazisului sau eczemelor. Nu exista restrictii in privinta aplicarii, ca in cazul altor produse.
Ce mi se pare grozav la acest produs este faptul ca poate fi aplicat pe orice parte corpului, deci nu exclusiv pe maini, avand aceleasi efecte: impiedica praful si impuritatile sa patrunda in piele, reduce senzatia de usturime in zonele predispuse la aceasta, trateaza si protejeaza impotriva iritatiilor, functioneaza ca un al doilea strat de protectie atunci cand purtati manusi de latex, ajuta la refacerea hidratarii naturale si a functiilor de protectie a pielii.
Are o textura lejera, se absoarbe aproape instantaneu si lasa pielea matasoasa, avand acel efect de “piele de bebelus”. Se inchide etans, putand fi trasnportata in siguranta in geanta.
Lotiunea nu contine parfum, este hipoalergenica, complet sigura si non- toxica, avand o textura deloc grasa sau lipicioasa. Vine ambalata in doua variante: de 250 ml, respectiv 60 ml (varianta mea, portabila, pentru geanta). Pe prima o gasiti aici, la pretul de 59,5 lei. Cea din urma nu este disponibila pentru a fi achizitionata momentan.
EN:
            Traditional prescription for treating dry skin includes creams or lotions with moisturizers in them, in an attempt to replace the lost moisture and oils in the skin. Latest research has proved, though, that daily use of conventional lotions (artificial moisturizers) can cause your skin to produce less natural moisture where it is really needed - below the outer layer of skin. Research into this matter resulted in a completely new type of lotion, called shielding lotion, that's getting remarkable results. Gloves in a Bottle is a far superior product for treating dry, itchy skin, because it bonds with the outer layer of skin and replaces its protective barrier, keeping irritants out, while own natural oils and moisture in.
Much more than a mere cosmetic product, since it works with the body’s own defense, this lotion is being prescribed by a wide range of health professionals, for treatment of dry or cracked skin, eczema, psoriasis, dermatitis, skin or latex allergies.
            One of its great features is being suitable for any body parts, not just one’s hands. Perfume-free and completely non-toxic, this lotion has a non-fat, non-sticky texture, easily absorbed, leaving skin moisturized, with that long-coveted “baby skin” effect.
                                 Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

2 comentarii: