marți, 14 aprilie 2015

Noutati/ Ce mai testez

Postarile de tip haul au fost dintotdeauna preferatele mele, asa ca ma bucur ca am strans cateva noutati pe care sa vi le pot arata astazi.
Haul posts have always been my favorites, so I am glad to have gathered a few novelties to show you today.
Pentru inceput, m-am inscris intr-o noua campanie de testare organizata de BUZZStore, de aceasta data in colaborare cu Scholl Romania. Am primit spre testare pila electronica Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant, alaturi de o crema de catifelare din gama Scholl. Rezultatele sunt vizibile si palpabile inca de la prima utilizate. Urmeaza sa va impartasesc parerea mea intr-un review detaliat.
For starters, I joined a new testing campaign by BUZZStore and Scholl Romania, for the Express Pedi Electronic Foot File, along with a foot care cream.
De la Gloves in a Bottle Romania am primit aceasta sticluta-minune, cu o formula inovatoare, destinata ingrijirii pielii, de care sunt extrem de incantata.
Got this wonder-lotion from Gloves in a Bottle Romania and I love it!
Am profitat de oferta L’Occitaine (o mini-crema de maini cadou pentru purtatoarele de accesorii florale), iar acum sunt fericita posesoare a cremelor cu unt de shea si cu vanilie. Ambele sunt extrordinare!
Took advantage of the L’Occitaine offer for bearers of floral accessories and received one mini hand cream as a present for my purchase. As a result, now I’m testing both the Shea butter and vanilla versions.
De ceva timp, am inclus in rutina de ingrijire a tenului primele mele produse Melvita si pot spune ca ambele uleiuri m-au cucerit iremediabil!
These Melvita oils have become part of my skin care routine for quite some time now and they are addictive.
Nu in ultimul rand, iepurasul mi-a adus un cadou frumos, de la brandul meu favorit de imbracaminte, Promod: o camasa inflorata, perfecta pentru primavara.
Last, but not least, the Easter bunny brought me a beautiful present, from my favorite clothing brand, Promod: a floral shirt, perfect for Spring.       
                                          Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

5 comentarii:

  1. Cat de vesel e printul camasii - superb!!! Sa o porti sanatoasa si cu zambete!
    Sunt in aceeasi echipa cu tine la Gloves in a Bottle - numai ca eu, cu naravul din fire recunoscut, am apatie de start cu testarea! :))
    Spor si bune rezultate la Scholl, eu am ratat momentul - ma ratacisem printre nori! :D
    Despre L'Occitanne, numai de bine!

    Pupicei, draga Madalina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc, ma bucur ca iti place! O idee ar fi sa porti sticluta Gloves in a Bottle cu tine in geanta, sigur iti vei aminti sa o aplici, macar de 2 ori zilnic, la 4 ore. :) Poate te inscrii in urmatoare campanie BuzzStore :) Si eu m-am indragostit de L'Occitaine! Te pup cu drag!

      Ștergere
    2. Iti multumesc, ma bucur ca iti place! O idee ar fi sa porti sticluta Gloves in a Bottle cu tine in geanta, sigur iti vei aminti sa o aplici, macar de 2 ori zilnic, la 4 ore. :) Poate te inscrii in urmatoare campanie BuzzStore :) Si eu m-am indragostit de L'Occitaine! Te pup cu drag!

      Ștergere
  2. sa te bucuri de toate :).

    si eu am zis ca azi e timpul pentru un haul ;)).

    RăspundețiȘtergere