joi, 16 aprilie 2015

Ulei pentru par Matrix Biolage Exquisite

Nu mai plasasem de ceva timp o comanda Aoro. De data aceasta, am mers pe varianta practica si am ales doar produsele de care aveam nevoie imediata: un ulei de par si o mascara. Oferta site-ului este foarte variata, asa ca a trebuit sa decid asupra sortimentelor. M-am oprit la ceva complet nou pentru mine si ceva testat anterior, care stiam ca imi va placea. Astazi detaliem despre primul produs, urmand ca, intr-o viitoare postare, sa povestim despre mascara.
Uleiul de par a devenit o necesitate pentru mine de cativa ani, pentru ca ma ajuta sa disciplinez si sa pieptan, dupa spalare, parul ondulat, cu tendinte de uscare si de incurcare. Am ales ulei de par Matrix Biolage Exquisite, pentru toate tipurile de par, gandindu-ma ca merg la sigur cu aceasta varianta, urmand ca, pe viitor, sa comand si soiurile pentru dedurizare, respectiv pentru intarire disponibile in gama. Recunosc ca m-a atras gramajul semnificativ (92 ml, in conditiile in care majoritatea uleiurilor pentru par disponibile pe piata se opresc la 50 ml). In plus, eram curioasa sa incerc un produs Matrix, datorita numeroaselor pareri pozitive citite despre aceasta marca. Ambalajul este simplu – o sticla inalta, din plastic, prevazuta cu aplicator tip pompa. Descrierea oficiala il prezinta drept un produs ce hidrateaza in profunzime parul deteriorat si varfurile despicate, eliminand efectul de par incretit si lasandu-l neted si usor de coafat. Poate fi folosit in scop de protectie termica impotriva caldurii excesive. Printre efectele promise se numara hidratarea in profunzime, protejarea firului de par, oferirea de stralucire si refacerea varfurilor despicate. Recunosc ca nu am acordat atentie descrierii oficiale inainte de a-l pune in cosul vitual si, initial, nu intelegeam de ce parul meu nu se mai onduleaza la fel de frumos dupa folosirea acestui ulei. Onduleurile naturale sunt, in schimb, “cuminti”, mai putin sesizabile, dar cu aspect general placut. Uleiul de maringa din compozitie lasa parul hidratat, protejat, catifelat si stralucitor.
 
Ca modalitati de utilizare, se recomanda atat aplicarea inainte de spalare, lasandu-l sa actioneze peste noapte, ca tratament intensiv de reconstructie, daca timpul va permite, cat si folosirea in amestec cu masca obisnuita, pentru a intensifica efectul acesteia. Se recomanda utilizarea in timpul coafarii, pentru a proteja fibra capilara contra surselor de caldura sau, pur si simplu, pe parul zvantat in prosop, pentru descurcare facila. Eu imi las parul sa se usuce natural, asa ca ultima forma de utilizare e cea mai pe placul meu. Chiar ajuta la descurcare, hidrateaza si confera parului un luciu frumos, sanatos. Mi-a deschis apetitul pentru celelalte doua uleiuri disponibile in gama. Pretul de 35 lei mi se pare justificat, raportat la gramajul de 92 ml si la calitatea produsului. In plus, doua-trei pompite sunt suficiente la fiecare aplicare, asa ca aproximez ca imi va ajunge vreme de doua-trei luni, cu utilizare frecventa.
Voi folositi produse Matrix? Daca da, mi-ar placea sa stiu ce anume ati incercat si ce imi recomandati. Ce alte uleiuri de par se numara printre preferatele voastre si de ce?
                        Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

8 comentarii:

  1. Eu mi-as lua toate uleiurile din lume, asa-s de dependenta de ele :))
    Kiss
    www.descude.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incercat doar un tratament de par Matrix si mi-a placut foarte mult, mi-a cazut mult mai putin par dupa.
    Uleiul meu preferat este cel Elseve, dar l-as incerca si pe acesta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Așa am pățit și eu cu produsele din gama Absolut Repair de la LOreal: fac buclele să se lase, însă părul are un aspect îngrijit, mai neted. După ce le termin nu am să le mai cumpăr, vreau un păr cât mai buclat vara asta :).
    Pe uleiul acesta pusesem și eu ochii, mă gândeam că are și o aromă exotică, dulceagă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac buclele, dar cred ca il termin pana pe 15 iunie, cand incepe, de fapt, vara, asa ca dupa aceea voi avea timp sa profit de ele! :)

      Ștergere
  4. mersi pentru review. am ceva ptr protectie termica matrix si imi place tare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere! E primul meu produs din gama Matrix, insa mi-a deschis apetitul si pentru altele. :)

      Ștergere