sâmbătă, 16 mai 2015

Review Mascara Rimmel Extra Wow

V-am povestit deja despre comanda plasata recent pe Aoro. Alaturi de uleiul de par despre care deja v-am vorbit, am ales o mascara. Imi doream ceva budget- friendly, care sa ofere genelor alungire si volum, fara a le incarca excesiv. Mi-am amintit ca am prins o promotie in DM acum aproximativ un an si am cumparat Rimmel Extra Wow Lash, nuanta 003 Extreme Black. O mascara deloc extravaganta, cu un pret mai mult decat accesibil (13 lei pentru cei 8 ml), cu un ambalaj simplu, elegant, in nuante de negru si rosu. Peria este suficient de “plina” pentru a fi pe placul meu – in general, aleg periile cu volum si le evit pe cele mici, respectiv pe cele confectionate exclusiv din material plastic. Mi se pare ca periile mai stufoase ofera volum vizibil mai mare genelor si sunt mai usor de utilizat.
Marca Rimmel a fost fondata in 1834 de Eugene Rimmel, la Londra, ca o companie mica de familie in principal angajata in vanzarea de parfumuri. De-a lungul timpului, compania s-a extins, pana cand, in anul 1949 a incorporat Coty Inc Rimmel - brand cunoscut pentru produse cosmetice de inalta calitate. Sub slogan arhicunoscut: "Get the London Look", Rimmel ofera o gama larga de produse pentru orice femeie care doreste sa arate bine la preturi accesibile.
Mascara se aplica usor, conferind genelor alungire, definire si volum, fara sa incarce. Ce imi place la acest produs este faptul ca nu se intinde inestetic si nu se imprastie in mici bucatele negre sub ochi pe parcursul zilei, ca alte produse similare. Nu are formula waterproof, ceea ce pentru mine nu constituie un neajuns, dimpotriva. Nu folosesc mascara waterproof decat foarte rar, pentru ca mi se pare ca este dificil de demachiat si, din acest motiv, predispusa la a rupe genele. Rezista pe gene o zi intreaga si, simultan, se demachiaza usor. Un strat e suficient pentru zi sau birou, in vreme ce doua confera genelor un plus de volum, iar privirii profunzime, perfecta pentru un look de seara. Atentie, insa, sa eliminati excesul de produs de pe perie la aplicare, pentru ca, dupa al doilea strat, genele incep sa se lipeasca intre ele.
Ca si produs cadou, am optat pentru o mostra apa de toaleta Hugo Boss Red pentru barbati, in varianta de 2 ml. Un parfum relativ nou (aparut in 2013), Red by Hugo Boss are o aroma oriental- condimentata, ce se deschide cu note de varf metalice, alaturi de piper roz, galbanum si grapefruit. Notele de mijloc (inima) sunt lemnos-fructate:  rubarba, ananas si cedru, in vreme ce baza parfumului e alcatuita din boabe de tonka si ambra. L-as caracteriza drept un parfum oriental foarte placut, potrivit mai ales pentru primavara- vara, discret si, totodata, persistent, destinat barbatului modern, dinamic, aflat in permanenta miscare. Ambalajul este simplu, casual, rosu, in asentimentul denumirii.
          Ati incercat vreunul dintre produsele care fac subiectul postarii de astazi? Daca da, m-as bucura sa aflu si impresiile voastre.
                                           Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

6 comentarii:

  1. In prezent folosesc o macara Rimmel de care ma declar chiar multumita. Dupa cum ai mentionat si tu, au preturi decente si unele produse sunt chiar bune :)

    RăspundețiȘtergere
  2. am incercat demult, dar cred ca nu m-a impresionat.tu ai gene frumoase de la natura.pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! :) Mi se pare o mascara buna, cel putin pentru zi.

      Ștergere
  3. I haven't tried this mascara yet - but Rimmel tends to have seriously amazing products.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere