marți, 11 august 2015

Kit de supravietuire pe timp de vara de la Farmec



Farmec dovedeste proactivitate si te ajuta sa faci fata provocarilor celei mai fierbinti perioade a verii, printr-un kit special de supravietuire pe timp de vara. Cele cinci produse esentiale ingrijirii pielii, combaterii efectelor nocive ale caniculei si ale razelor ultraviolete sunt: un spray pentru protectie solara, un gel de dus energizant, un sampon regenerant, o crema pentru picioare si un deodorant fresh.
Gelul de dus energizant Gerovital Pure & Body wash, pe baza de ulei de rodie, asigura hidratarea si elasticitatea pielii, contribuind la redarea senzatiei de prospetime dupa o zi torida.
Crema dezodorizanta hidratanta pentru picioare Gerovital Happiness, cu formula light, pentru absorbtie rapida si parfum hipoalergenic, fara parabeni, are aroma subtila de caise si efect de relaxare. 
Deodorantul antiperspirant Gerovital H3 Natural imbina prospetimea coacazelor cu notele florale, delicate de ylang-ylang, lotus si irisi, asigurand protectia naturala a axilei pe intreg parcursul zilei. Aroma este senzationala, persistenta si pot spune ca a devenit deodorantul meu favorit, dupa care intind mana cel mai des dimineata.
Samponul Argan plus Jojoba, cu uleiuri de argan si jojoba, contribuie la restabilirea echilibrului natural al scalpului, avand efect emolient si restructurant asupra firului de par agresat de agenti externi distructivi si expus radiatiilor solare. 
Fluidul pentru Protectie Solara SPF 20 Gerovital H3 Derma+ Sun are proprietati antioxidante, ce combat radicalii liberi, prevenind aparitia arsurilor solare si a petelor pigmentare.
Kit-ul esential Farmec ofera astfel solutii eficiente, la preturi accesibile, pentru a trece cu brio de luna august.  
                                    Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

2 comentarii: