duminică, 20 decembrie 2015

Energie cu gust delicios: Laptisor de matca PUR cu aroma de mango Apiland



In prag de Sarbatori de iarna, oboseala acumulata peste an se simte parca tot mai acut, atat la cei mari, cat si la cei mici. Dificultati la trezire dimineata, senzatie de epuizare fizica si psihica de peste zi, probleme de somn, capacitate scazuta de concentrare si memorare, stres, hipertensiune, colesterol marit, afectiuni endocrine sau hepatice, toate reclama un supliment nutritiv eficient. Solutia fireasca sunt produsele apicole, naturale, autohtone si sanatoase.
Astazi am ales laptisorul de matca PUR cu aroma de mango, un nou produs Apiland, recomandat in special copiilor sau persoanelor ce nu agreeaza gustul specific (acrisor, usor astringent) al laptisorului de matca PUR. In plus, recipientul cu pompita dozatoare usureaza administrarea, o apasare fiind echivalentul dozei zilnice recomandate (un gram). Se administreaza sublingual, pana la dizolvarea totala, dimineata, cu aproximativ 20-30 de minute inainte de masa. Recipientul de 30 g este suficient pentru o luna. Se recomanda consumul in cure de minimum 6 saptamani, primavara si toamna, insa poate fi consumat fara restrictii pe durata intregului an. Se recomanda pastrarea la frigider, la 2-6 grade Celsius sau omogenizat in miere, la temperatura camerei. Proportia ingredientelor este: laptisor de matca pur - 99,967%, aroma de mango – 0,03% si aroma de citrice – 0,003%.
Laptisorul de matca PUR este sursa de acid 10 HDA (substanta activa cu efect antibacterian, antifungic si antiviral), care mareste rezistenta organismului si ajuta la neutralizarea radicalilor liberi. In plus, contine vitamine din complexul B (B1,B2, B3, B6, B7, B8, B9, B12 –acid folic) in concentratii mari,  este sursa naturala principala de vitamina B5 (acid pantotenic sau „vitamina antistres”, contributor la sinteza coenzimei A, agent principal al reactiilor chimice intracelulare) si acetilcolina (mediator in procesul de transmitere a fluxului nervos).
Fructul de mango este recomandat pentru continutul de vitamine (A, B6, C, E) si proprietatile antiinflamatoare ale compusului numit „mangiferina”.
Designul atractiv al recipientului si usurinta administrarii faciliteaza integrarea acestui produs in rutina zilnica. Efectele benefice, revigorante si tamaduitoare sunt evidente dupa doar cateva zile, astfel incat veti dori sa urmati o cura completa, pentru rezultate optime.

                                               Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

2 comentarii: