vineri, 2 iunie 2017

Un strop de creativitate pentru preparate delicioase



A venit caldura, iar iesirile la iarba verde si gratarele in aer liber sunt o ocupatie de week-end pentru multi romani. Friptura nu poate lipsi din meniu, asa ca postarea de astazi este dedicata ingredientelor perfecte pentru preparate rafinate din carne.
Fie ca vorbim despre carne de miel, de porc, de pasare sau chiar despre peste, condimentele lichide pentru marinare Vegeta marineaza perfect in doar 30 de minute si nu conțin potențiatori de gust, coloranti sau conservanți artificiali. Un plic de marinada de 75g este suficient pentru 500g carne. Se agita bine plicul inainte de deschidere, apoi se toarna marinada peste carne sau peste.
Aveti de ales intre condimentul lichid universal, pe care eu il consider ideal pentru snitele si condimentul lichid cu usturoi, perfect pentru prepararea pestelui. Vegeta Grill Condimente lichide pentru Marinare in cele trei variante (picant, barbeque si cu bere) confera suculenta fiecarei bucati de carne in drumul ei catre gratar. Veti descoperi ca doar cateva picaturi de creativitate sunt suficiente pentru prepararea unor retele delicioase. Nu uitati ca va puteti inscrie si voi la urmatoarele campanii BUZZstore, pentru a testa gratuit diverse produse sau servicii, printr-un simplu click aici.
          Follow me on Facebook, Instagram, Twitter and Bloglovin 

2 comentarii: