luni, 10 iulie 2017

Ingrijire din stup pentru zona ochilor



Pielea din jurul ochilor este prima care da semne de imbatranire, avand nevoie de ingrijire speciala. Alegerea unei creme potrivite nu este insa usoara. Eu mizez cel mai des pe produsele autohtone, cu ingrediente naturale. Am primit spre testare doua astfel de produse de la Complex Apicol Veceslav Harnaj, crema pentru ochi Apidermin si si crema pentru ochi Apidermaliv. Cum locuiesc la malul marii si suntem in plina vara, se subintelege ca le-am pus la treaba intr-un moment propice, pentru ca soarele si apa sunt forma de relaxare ideala, insa cu efecte notabile asupra pielii, pe termen lung.
            Crema pentru ochi Apidermin
Descriere oficiala: Cu un puternic complex de active de origine naturala cu proprietati anti-aging, crema pentru ochi Apidermin lupta impotriva ridurilor si liniilor fine din jurul ochilor. 
Laptisorul de matca, un complex de vitamine B, C, D si E, este unul dintre putinele elemente naturale capabile sa stimuleze regenerarea celulara, fiind in acelasi timp bogat in substante roteice, lipide, glucide si vitamine. Acidul hialuronic, componenta importanta a pielii are o eficienta dovedita in lupta cu ridurile, actionand ca un lifting usor la nivelul pielii din jurul ochilor. Uleiul de samburi de struguri si uleiul de nuci de macadamia sunt bogate in nutrienti ce redau supletea si elasticitatea pielii. Vitamina E creaza un film protector ce fixeaza substantele active in piele. 
Crema se aplica printr-un masaj usor al pielii in directia de formare a ridurilor, dupa curatarea prealabila a tenului cu emulsia si lotiunea Apidermin. Se poate folosi atat seara cat si dimineata, elementele active transformand pielea din jurul ochilor intr-o zona puternic hidratatata.
Aceasta crema este favorita mea dintre cele doua. Am aplicat-o cu succes  atat seara, cat si dimineata. Are miros discret si nu lasa o pelicula grasa, fiind o baza ideala pentru machiajul ochilor. Am observat o usoara estompare a liniilor fine din jurul ochilor, insa acest lucru este in stransa legatura cu alimentatia (hidratare corespunzatoare si consumul multor fructe si legume).
            Crema pentru ochi Apidermaliv
Descriere oficiala: Cu o formula nutritiva bazata pe active naturale, ca laptisor de matca, ulei de masline, unt de shea (karite) si ulei de argan, crema pentru ochi Apidermaliv este recomandata zonei delicate din jurul ochilor, rasfatand pielea fina din jurul ochilor.
Uleiul de argan este un ulei pretios ce formeaza un film protector in timp ce uleiul de masline si untul de shea hranesc in profunzime pielea. Laptisorul de matca, un complex de vitamine B, C, D si E, una dintre cele mai bune puternice substante anti aging, formeaza impreuna cu uleiul de argan un puternic aliat impotriva ridurilor. 
Crema se aplica printr-un masaj usor al pielii in directia de formare a ridurilor, dupa curatarea prealabila a tenului cu emulsia si lotiunea Apidermin. Se poate folosi atat seara cat si dimineata, elementele active transformand pielea din jurul ochilor intr-o zona puternic hidratatata.
Prefer sa utilizez aceaasta crema seara, pentru ca se absoarbe mai greu in piele decat varianta Apidermin. Pielea devine fina si hidratata, iar liniile fine se estompeaza, dupa cateva saptamani de aplicare. Are o aroma dulce, discreta.
Am gasit in aceste doua produse aliatul ideal pentru hidratare inainte si dupa plaja (nu uit de produsele cu SPF, bineinteles), astfel incat sa ma pot concentra exclusiv pe beneficiile soarelui si ale apei marii! Pentru restul pielii fetei si un rasfat apicosmetic complet, se recomanda utilizarea acestor creme in paralel cu gamele de ingrijire cu acelasi nume. Ambele produse au 10 ml si costa 9,75 lei, momentan fiind disponibile la pretul de 6,82 lei, redus cu 30%.
                    Follow me on Facebook, Instagram, Twitter and Bloglovin  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu