miercuri, 14 martie 2018

Expozitie de ciocolata la City Park Mall

Acum cativa ani, la pas pe stradutele pietruite din Praga, am poposit si la Muzeul de ciocolata, un rasfat putin cam scump pentru ceea ce ofera. Acum, in schimb, am avut sansa de a participa la o expozitie de ciocolata, experienta inedita si savuroasa deopotriva.

In perioada 12 – 18 martie, City Park gazduieste o expozitie de ciocolata inspirata din mitologia greaca, alcatuita din copii ale pieselor clasice, precum Venus din Milo, Hera, Afrodita, Eros si chiar un înger. O singura sculptură poate avea până la 130 kg. Cele 8 statuete de aproximativ 1.60 m sunt realizate integral din ciocolata de 54% cacao, una singura putand cantari pana la 130 kg.
Participarea este gratuita si include numeroase activitati creative si amuzante, menite sa evidentieze potentialul artistic al ciocolatei. Pe langa degustare, puteti cumpara bunatati pentru acasa, inclusiv dulciuri tematice, puteti picta cu ciocolata si va puteti chiar face un tatuaj din ciocolata. Cei mici isi pot picta eroii preferati din desene animate in cadrul atelierelor interactive.
Ciocolata este inalt calitativa, avand in compozitie boabe de cacao si unt de cacao, bogat in substante nutritive, ingredient care lipseste din majoritatea sortimentelor de pe piata, fiind inlocuit cu uleiul de palmier. Ciocolata adevarata, cea cu unt de cacao, se topeste pe limba, nefiind necesar sa fie mestecata ci doar savurata incet. Astfel, consumati o cantitate mai mica si nu trebuie sa va faceti griji in privinta greutatii. Daca va opriti la kiosk-ul cu bunatati, va recomand sa incercati sortimentele de ciocolata cu migdale sarate si merisoare sau matcha si lamaie, sunt delicioase!
                                       Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

Un comentariu: