luni, 27 februarie 2017

Spirulina Star Ayurmed



E aproape primavara si cum astenia specifica acestui anotimp nu se regaseste pe lista nimanui de dorinte, suplimentele alimentare sunt alternativa ideala.  Spirulina  este un aliment minune, provenit dintr-o alga naturala (cyanobacteria), extrem de bogata in vitamine, minerale, aminoacizi esentiali si enzime, ce compenseaza deficientele datorate dietei zilnice.
Ayurveda, sau “stiinta vietii”, este medicina traditionala indiana, cu o vechime de peste 5000 de ani, avand drept scop mentinerea sanatatii organismului, pe care il abordeaza dintr-o perspectiva holistica (trup, minte si spirit). Spirulina Star este un supliment alimentar ayurvedic, avand in componenta un amestec original de Spirulina platensis si Withania somnifera (ginseng Indian), care ajuta la revigorarea si functionarea optima a organismului. Fitonutrientii neutralizeaza radicalii liberi, protejand organismul de stresul oxidativ si de procesele degenerative.
Datorita continutului ridicat de fier natural si vitamina B12, cu puternic efect antianemic, este recomandata in special copiilor, batranilor si celor ce adopta un regim alimentar restrictiv (hipocaloric, vegetarian etc.). Concentratia mare de proteine si fier o recomanda inclusiv in perioada sarcinii, dupa interventii chirurgicale sau oricand este necesara o imunizare a organismului, ca de exemplu primavara. Este utila, de asemenea, sustinerii performantelor fizice, intelectuale si cresterii performantelor sportive. Are caracteristici neuroprotectoare, fortificand structurile nervoase, imbunatatind concentrarea si capacitatea de memorare. Aportul crescut de iod contribuie la functionarea optima a glandei tiroide, avand chiar potential de reglare in anumite cazuri de hipofunctie tiroidiana. Continutul de clorofila ajuta la eliminarea deseurilor metabolice si a toxinelor din sange, iar aportul de fibre vegetale stimuleaza digestia si dezvoltarea florei intestinale. Spirulina scade nivelul seric al lipidelor totale, colesterolul si glicemia. Administrata cu 30 de minute inaintea meselor principale, reduce pofta de mancare, ajutand la reducerea greutatii corporale si la combaterea obezitatii. 
Produsul este disponibil in variantele 50 sau 100 de tabete, la preturi accesibile. Un flacon de 100 de tablete este suficient pentru o cura de o luna, insa efectele benefice ale administrarii acestui produs se simt dupa doar cateva zile. Va veti simti plini de energie, veti avea rezistenta crescuta la efort fizic si intelectual, un sistem imunitar fortificat si o stare generala de bine. 
                             Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu