duminică, 9 aprilie 2017

Facial Massage Cream Ayurmed

Masajul facial este o terapie placuta, relaxanta, care aduce cu sine foarte multe beneficii. Incetineste procesul de imbatranire celulara, creste afluxul de oxigen si elemente nutritive, imbunatatind textura pielii si tonusul muscular facial, stimuleaza colagenul si elastina si, nu in ultimul rand, dreneaza limfa, incurajand detoxifierea celulara. Se poate efectua intr-un salon specializat de cosmetica sau in propria casa, prin automasaj. Daca optati pentru cea de-a doua varianta, va recomand sa vizionati cateva tutoriale inainte, pentru ca necesita tehnici speciale, adecvate, in caz contrar, efectele putand fi opuse celor scontate.
Produsul ideal pentru masajul facial este o crema nutritiva, bogata in antioxidanti. Facial Massage Cream este o crema cu extracte din plante care hraneste pielea obosita si deshidratata, redandu-i fermitatea si stralucirea. Datorita consistentei grase se absoarbe incet, fiind ideala pentru orice tip de masaj. Extractul din scortisoara, care contine minerale si uleiuri esentiale, stimuleaza circulatia sanguina de la nivelul epidermei, reduce ridurile fine si formeaza un strat protector pe piele. De asemenea, are efect antiinflamator si antibacterian, fiind util in combaterea iritatiilor, precum si a altor afectiuni ale pielii. Uleiul din germeni de grau are proprietati tonifiante si, datorita aportului de antioxidanti si fitosteroli, elasticizante, fiind recomandat pentru prevenirea imbatranirii pielii.
Extractul din curmale, bogat in antioxidanti si vitamina A, protejeaza celulele de stresul oxidative, previne aspectul tern si aparitia petelor. In combinatie cu acizii grasi, vitamina A reface bariera lipidica a pielii, regleaza secretia de sebum si mentine hidratarea. Combinatia de ulei de germeni de grau si extract din curmale contribuie la protectia pielii impotriva factorilor externi, stimuleaza circulatia sangelui si a limfei, productia de colagen si elastina.
Produsul se aplica pe tenul curat si se maseaza usor. La final, se curata excesul cu o discheta demachianta si se clateste fata cu apa calduta. Poate fi utilizata si pentru masaj corporal sau pe post de crema hidratanta. Are o consistenta densa si o aroma dulce, placuta. Am utilizat-o atat pentru masaj, cat si pentru hidratarea fetei si a mainilor si mi-a placut in ambele ipostaze. Nu mi-a incarcat tenul si nu mi-a provocat iritatii. Are si un pret foarte bun (18 lei pentru 40 ml de produs), iar daca va grabiti, puteti profita de oferta 2+1 gratuit, disponibila pe site-ul Ayurmed.
                    Follow me on Facebook, Instagram, Twitter and Bloglovin  

Un comentariu: