duminică, 4 mai 2014

Cercei White Pearl





RO:
Cerceii au fost dintotdeauna bijuteriile mele preferate. Nu pot concepe lipsa lor in tinuta unei  femei care se respecta si detin o colectie impresionanta. Favoritii mei sunt cei din argint, cu diferite pietre, cristale sau perle, precum cerceii White Pearl pe care am ales sa vi-i prezint in aceasta postare. Cerceii Criando Bijoux au un model extrem de elegant si feminin, sunt confectionati din argint 925 si vin insotiti de o cutiuta cadou si de un certificat de autenticitate.
Gasiti pe site numeroase alte modele frumoase, realizate cu elemente veritabile Swarovski si montate pe furnituri din argint 925%.
EN:
            Earrings have always been my favorite jewels. I cannot conceive their absence from a perfectly put together outfit and own an impressive collection. My particular favorites are the silver ones, adorned with precious stones, crystals or pearls, like the White Pearl earrings I am presenting today. The Criando Bijoux earrings are extremely elegant and feminine, made from 925 silver and come in a small present box, with an authenticity certificate.
            Upon checking their website, you will find many other beautiful models, made from genuine Swarovski elements and 925 silver.
 Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

11 comentarii:

  1. draguti, chiar am ceva asemanator!!! sa ma uit dupa ei, nu i-am purtat de ceva vreme si mi-ai facut pofta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt finuti si au versatilitate! Ti se potrivesc, Madalina! :)
    Pupici!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt frumosi.Am si eu ceva asemanator dar momentan port o pereche de cercei din aur.Fac alergie la metale , uneori si la argint motiv pentru care nu pot sa port altceva in afara de aur decat pentru cateva ore

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt foarte frumosi

    RăspundețiȘtergere