duminică, 18 mai 2014

The One by Oriflame-Imagini si Impresii

Noutatile din gama The One by Oriflame au ajuns si la mine. Le-am tot pus la incercare pe parcursul a doua saptamani, astfel ca mi-am putut forma o parere preliminara despre ele.
Eu am primit produse din gama Ultra Rezistenta: fond de ten, pudra si concealer Illuskin, trei farduri crema, in nuante vibrante: Beige Pearl, Olive Green si Golden Brown, doua lacuri de unghii: unul intr-o nuanta calda, cuminte, intitulat sugestiv Cappucino, celalalt, un ciclam aprins, pe numele sau Ni. Orchid, mascara Volume Blast black si doua gloss-uri Power Shine, in nuantele Rose Glacier si Trendy Berry. 

Gloss-urile Power Shine vin intr-un ambalaj delicat, elegant, vizibil calitativ. Au textura usor lipicioasa specifica acestui tip de produs, aroma delicioasa, dulce-fructata, de pepene galben, nuante pigmentate discret si particule de sclipici care confera buzelor volum vizibil. Pot fi aplicate si in cantintate mica, la mijlocul buzelor, peste ruj, pentru acelasi efect de boost vizual. Pot fi achizitionate la pretul de 15,99 lei.
Mascara Volume Blast are un aplicator de plastic, care, contrar asteptarilor mele, confera instantaneu volum si definire genelor, pastrand, in acelasi timp, un aspect proaspat si natural, deloc incarcat. Pretul de 17,99 lei este un plus. 
Cele doua lacuri de unghii m-au atras din primul moment cu textura sidefata, luciul ca de oglinda si culorile intense. Preferinta mea pentru variatiuni de nude purtate pe unghii m-a determinat sa incerc initial varianta Cappucino. Desi promit rezistenta “long wear”, ojele rezista pe unghii in jurul a trei zile, dupa care incep, usor-usor, sa se “ciobeasca” instetic. Ambalajele sunt foarte bine gandite, prevazute cu un sistem de inchidere deosebit de sigur, iar cantitatea este una generoasa. Nu sunt inca disponibile in campania nr.6, deci nu va pot spune pretul lor.
De cand am primit produsele, ma surprind intanzand mana zilnic dupa fondul de ten, pudra si concealer-ul din gama Illuskin. Desi nu am probleme majore cu cearcanele, imi place mult textura ultimului produs. Nuanta Nude Beige mi se potriveste si ofera un efect frumos de iluminare. Fodul de ten are grad de acoperire mic spre mediu, efect natural si finish luminos, nicidecum mat, asadar veti avea nevoie sa-l fixati, prin aplicarea pudrei. Nuanta Natural Beige pe care o detin este putin inchisa pentru tenul meu, insa se echilibreaza, in combinatie cu pudra in nuanta Medium, foarte deschisa. Preturile lor, conform ultimei campanii Oriflame sunt: Fond de ten: 28,99 lei, pudra: 32,99 lei, concealer: 9,99 lei.
Cum fardurile crema au defectul de a se strange in pliurile pleoapei dupa cateva ore de purtare, in cazul in care nu detineti un primer in colectie, puteti incerca o combinatie intre fondul de ten si pudra, drept inlocuitor. Functioneaza de minune. Textura este una deosebita matasoasa, aerata, iar rezistenta de pana la 8-9 ore, cu aplicare peste primer sau o alta baza. Favoritul meu este de departe Olive Green. Intotdeauna am fost de parere ca nuantele de verde, cu precadere cele inchise, merg mana-n mana cu ochii negri si/sau caprui. Olive Green este o nuanta superba, intensa, care ma duce cu gandul la o rochie lunga verde-smarald, la ciocolata cu menta si aroma racoroasa a limonadei din lime. In combinatie cu Golden Brown si putina indemanare, da un machiaj smokey eyes de o profunzime deosebita! Toate fardurile crema sunt disponibile la pretul redus de 19,99 lei.
               Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

16 comentarii:

  1. These products look so pretty! I really love the look you created with them.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte misto arata machiajul! Si printre preferatele mele se afla aceste farduri, care arata foarte elegant si discret :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt si surpinzator de cremoase, se aplica foarte frumos pe o baza buna. :)

      Ștergere
  3. Foarte drsgut arata machiajul! Esti o norocoasa ca ti se potriveste si fdt :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! E putin inchid pentru mine, insa pudra mai deschisa il echilibreaza. :)

      Ștergere
  4. Esti o frumoasa, ca de obicei! Si mie imi plac fardurile, dar si corectorul si FDT. Ojele testate de mine rezista surprinzator ded bine si se tocesc usor de la varfuri, nu se ciobesc. Pupici draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, esti o draguta! Ma gandesc ca variaza de la o persoana la alta, in functie de unghii si de cata treaba faci in zilele respective. :) Te pup!

      Ștergere
  5. Imi place machiajul proaspat si luminos, iti subliniaza frumusetea! xo

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumoasa esti:*!
    Imi plac foarte mult produsele!
    http://zambetdeinger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place gama asta noua de la Oriflame...toata lumea are o parere buna despre produse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca majoritatea parerilor pe care le-am citit sunt pozitive. :)

      Ștergere