miercuri, 5 aprilie 2017

Ritual de ingrijire delicata a mainilor cu Dove



Daca numaram de cate ori ne spalam pe maini in fiecare zi, realizam ca apelam la sapun mai des decat la orice alt produs cosmetic. Tocmai de aceea este atat de important sa-l alegem cu grija, transformand rutina spalarii mainilor intr-un veritabil ritual zilnic de frumusete. 
Am testat sapunul-crema lichid Dove cu ¼ crema hidratanta in cadrul uneia dintre cele mai recente campanii BUZZStore, #buzzdove.  Va reamintesc ca va puteti inscrie si voi foarte simplu aici, urmand sa testati gratuit produse si servicii dintre cele mai variate. 
Dove este un veritabil sapun-tratament, care curata eficient si ajuta la mentinerea unei bariere sanatoase de protectie a pielii, chiar si in conditii de temperaturi scazute. Toata lumea il cunoaste si l-a incercat cel putin o data, fie in varianta solida, fie in cea lichida. Are o formula extrem de cremoasa, hidratanta si o aroma inconfundabila. Preferata mea este varianta clasica, tocmai datorita miresmei emblematice, insa le-am avut pe toate, de-a lungul timpului si niciuna nu m-a dezamagit. Care este sapunul vostru Dove preferat?
                    Follow me on Facebook, Instagram, Twitter and Bloglovin  

2 comentarii:

  1. Cred ca este sapunul cel mai des folosit, imi plac de cand le stiu si le folosesc cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere