duminică, 15 iulie 2018

Cosmetice din stup: Apidava


Cand vine vorba despre ingrijirea pielii, beneficiile apicole sunt dovedite si insistent recomandate. Apidava are o gama generoasa de apicosmetice, iar astazi vorbim despre doua produse dragi mie, descoperite recent.
Crema gommage cu miere, argila, extract din samburi de masline, ulei de jojoba si ulei din samburi de struguri curata tenul in profunzime si previne deshidratarea, datorita complexului de uleiuri din compozitie. Aplicata saptamanal, accelereaza procesul de regenerare celulara, indeparteaza impuritatile si celulele moarte, lasand tenul curat si luminos.
Cleopatra a fost renumita pentru atentia cu care isi ingrijea tenul, preferand baile in lapte cu miere si mastile natural, cu uleiuri esentiale, miere si argila. Masca nutritiva pentru fata Cleopatra cu miere, laptişor de matca, argila, ulei din samburi de struguri şi vitamina E se aplica pe fata, gat si decolteu, in strat mai gros si se lasa sa actioneze timp de 10 minute, dupa care se indeparteaza cu apa calduta. Mierea de albine, in combinatie cu uleiul din samburi de struguri, hranesc pielea in profunzime, in timp ce vitamina E si laptisorul de matca actioneaza pentru prevenirea aparitiei ridurilor. Tenul este protejat de actiunea factorilor agresivi externi, revitalizat si tonifiat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu