duminică, 20 septembrie 2015

Noutati Cosmetice de la Cosmetiq

Produsele de make-up sunt o placere vinovata si de cele mai multe ori se regasesc in exces in orice colectie de cosmetice. Fie ca preferi nuantele nude sau culorile mai puternice, preferi sa ai ambele optiuni la indemana.
Cosmetiq este un outlet online ce comercializeaza, la preturi accesibile, o gama variata de produse cosmetice, apartinand unor branduri de notorietate. Toate produsele sunt achizitionate din magazine de profil din strainatate, in perioada de reduceri. Aveti de ales intre produse cosmetice pentru uz zilnic sau profesionale si branduri precum: Astor, Bourjois, L’Oreal, Revlon, Max Factor, Outdoor Girl, MUA, NYC, Sally Hansen, Too Faced, Constance Carroll, Collection 2000, Maybelline, Rimmel, Boots, No.7, Ciate, Urban Decay, Calvin Klein, Elizabeth Arden, Pupa, Fraulein38, Covergirll, Clarins si altele.
Expedierea se face prin Urgent Curier (13 lei/ colet sau gratuit, pentru comenzi de cel putin 150 lei) sau Posta Romana (12 lei/ colet).

De obicei ma rezum la mascara si o linie subtire de tus pentru machiajul zilnic. Am decis, insa, sa revin la obiceiul de a utiliza fard de pleoape, pentru ca vreau sa profit la maximum de trusa profesionala de machiaj Fraulein, cu 156 de nuante.


Cutia cu design simplu, elegant si oglinda incorporata ascunde 120 de nuante pigmentate de fard pentru ochi, 6 nuante de blush si 30 de nuante de gloss pentru buze, fiind o idee inspirata de cadou.

Perfect pentru vara si machiaje statement, L’Oreal La Couleur Infaillible in nuanta Blue Curacao, albastru intens cu finish mat, este concentrat si rezista pana la 24 de ore.


O veste imbucuratoare este relansarea Revlon, lider in industria frumusetii, in Romania. Eu asociez aceasta marca de traditie cu fondul de ten Colorstay si rujurile de calitate. Cum odata cu finalul verii primul impuls e sa ne innoim colectia de rujuri si oje cu nuante adecvate toamnei, rujul Colorstay Ultimate Suede de la Revlon, cu textura moale si catifelata, rezistenta la transfer si efect de hidratare intensa, datorita continutului de aloe vera si unt de shea, este o alegere inspirata. Nuanta 097 Designer, este un rosu- oranj subtil, foarte frumos. Poate fi aplicat simplu sau cu o picatura de lipgloss in centrul buzei de jos, pentru un efect de stralucire si volum. 

Manhattan Water Flash Lipgloss, cu efect de apa, confera buzelor efect de marire, luciu si hidratare imediata. Eu detin nuanta bej deschis, care poate fi folosita cu succes in combinatie cu Revlon Colorstay, pentru un efect maximizat.


        Pentru detalii, ofertele lunii si alte produse, va recomand sa aruncati o privire pe site si pagina de Facebook.
                                   Follow me on FacebookTwitter and Bloglovin.

2 comentarii:

  1. Foarte tentante produsele. Rujul parca ma tenteaza cel mai mult. Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Rujul de la Revlon este rezistent..l-am incercat si eu cu un an inainte si mi-a placut! :)
    Fardurile de la Fraulein38 sunt faine...am si eu o trusa...si deja simt ca vreau si altceva! :D
    Sa le folosesti cu drag pe toate! :)

    RăspundețiȘtergere